Valberedningen för RAV

Vill du vara med att arbeta, stödja RAV med dina erfarenheter och hjälpa organisationen framåt i ett viktigt styrelseuppdrag?
Kontakta någon i valberedningen i god tid inför nästa årsmöte som kommer bli 2021. Senaste årsmöte var den 27 maj 2020

Johan Lundberg, Sammankallande.
Guldsponsor Chefunited AB

Hoda Khaskie
 Anhörig medlem

Du når Johan och Hoda på denna mejladress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Information från Valberedningen:

Valberedningen söker regelbundet efter att med hitta engagerade medlemmar som kan tänka sig en förtroendepost i styrelsen. En styrelseledamot deltar i möten 10 ggr/år. Då RAV är en rikstäckande organisation sker möten via telefon om inget annat meddelats. Ytterligare uppdrag inom styrelsen kan skräddarsys utifrån situation och geografiskt läge. Efter vad valberedningen kunnat utläsa bl.a. via protokoll och RAVs forum sker nu en kraftig spridning och upplysning om RAV i stora delar av Sverige.

 Vi söker kandidater till såväl ordinarie ledamöter som suppleanter. Har du eller någon i din närhet tidigare erfarenhet av ex. föreningsarbete eller andra kunskaper som kan stärka och hjälpa RAVs framtida arbete, välkomnar vi en (referenser krävs från icke medlem) intresseanmälan.

Vill du vara med att driva och sprida RAVs viktiga frågor och stöd för anhöriga till våldsdödade, meddela oss tillsammans med kontaktuppgifter via valberedningens mail.