Anhörigträff Göteborg, 28 juni

Våra anhöriga efterfrågar en fysisk träff. Behovet av stöd är viktigt även i denna surrealistiska tid. RAV Göteborg kommer att hålla en mindre träff för de som efterfrågat detta. RAV följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, så det är viktigt att du som anmäler dig är helt frisk. Lokalen är stor men vi kan bara vara max 10 st denna gång så man känner sig trygg.
GÖTEBORG - Sensus lokal, Drottninggatan 30, kl 13.00 - 16.00. Kontaktperson: Ewa-Britt Gabrielsen 070-534 18 82

Välkommen med din anmälan senast den 25 juni!

Årsmöte 27 maj - telefonmöte

Föreläsningen av Björn Ranelid författare och estradör ”Brottsoffren är viktigare än förövarna” är på grund av rådande läge uppskjutet till 8 november mer information och inbjudan kommer om det under hösten.

Årsmötet Kl. 19.00 - 20.00
Handlingar för årsmötet kommer att rekvireras via mail vid anmälan och motioner ska vara RAV tillhanda senast den 20 maj 2020, till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anmälan 
Anmälan till årsmöte ska vara RAV tillhanda senast den 20 maj 2020 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Ewa-Britt Gabrielsen (språkrör) telefon: 070-534 18 82.

Plats
Mötet kommer ske via messenger, information om inbjudan till messenger till gruppen RAV årsmöte 2020 kommer efter anmälan.

Varmt välkomna önskar styrelsen      

Inställda anhörigträffar

På grund av rådande Covid-19 så kommer vi tyvärr inte kunna genomföra planerade träffar innan sommaren. Vi är många som behöver träffas, dela tankar och få ett värmande stöd av varann. Vi hoppas på att kunna träffas igen till hösten. 

Var rädd om er!

Inställt årsmöte, 29 mars

Med anledning av Corona-virusets framfart, har styrelsen vid ett extrainsatt styrelsemöte lördag den 15 mars, beslutat om att ställa in årsmötet. Ny kallelse kommer publiceras på hemsidan. 

Läs mer

Inbjudan Brottsofferdagen 2020 i Lund

Fredagen den 28 februari kl.11.30-13.30
Lunds Stadsbibliotek
Arrangör: Brottsofferjouren Mellersta Skåne (BOJ) bjuder in till en öppen föreläsning

Medverkande: Resan till helvetet och tillbaka, Emma Jangestig från RAV och När det ofattbara drabbar oss, Ewa-Britt Gabrielsen från RAV

Emma är den så kallat Arbogamamman vars två barn, Max och Saga, mördades 2008 i samband med att hon själv blev utsatt för ett grovt våldsbrott. Ewa-Britts enda son misshandlades till döds efter en trevlig utekväll för 15 år sedan. Kom och lyssna på deras berättelser om livet före och efter brotten. Fredagen den 28 februari

Nyheter